Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS Written by , december 13th, 2016 Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]
Tagliatelli @ Restaurant Gustavino Written by eheroes, maart 24th, 2015 Wie nog eens goed zoekt achter in de keukenkastjes komt er waarschijnlijk nog wel eentje tegen: een pastamachientje. Het is […]
De hele harder Written by eheroes, maart 9th, 2015 Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]
Noordzeekrab & kimchi Written by Ronald Hoeben, augustus 10th, 2018 Rik Thesing, patron cuisinier van restaurant ACE in Amsterdam, maakt een sterwaardig gerecht van Noordzeekrab, knolselderij, Granny Smith appel, kimchi […]
Merijn Tol maakt labneh met biet en pistache Written by Ronald Hoeben, juni 12th, 2020 Merijn Tol schreef een kookboek over de keuken van Beiroet, met de zelfverklarende titel Beiroet. Daaruit maakt ze een van […]
Wat kun je doen met Paprikapasta? Written by Ronald Hoeben, augustus 25th, 2015 Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]
Ajam Bamboe Written by , juni 25th, 2015 Bereidingswijze Bak de Ketoembar korreltjes en Pecan noten (Kemiri) in de koekenpan op een laag vuur zonder olie tot het […]