Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS

Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]

Tagliatelli @ Restaurant Gustavino

Wie nog eens goed zoekt achter in de keukenkastjes komt er waarschijnlijk nog wel eentje tegen: een pastamachientje. Het is […]

De hele harder

Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]

Noordzeekrab & kimchi

Rik Thesing, patron cuisinier van restaurant ACE in Amsterdam, maakt een sterwaardig gerecht van Noordzeekrab, knolselderij, Granny Smith appel, kimchi […]

Merijn Tol maakt labneh met biet en pistache

Merijn Tol schreef een kookboek over de keuken van Beiroet, met de zelfverklarende titel Beiroet. Daaruit maakt ze een van […]

Wat kun je doen met Paprikapasta?

Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]

Ajam Bamboe

Bereidingswijze Bak de Ketoembar korreltjes en Pecan noten (Kemiri) in de koekenpan op een laag vuur  zonder olie tot het […]