Spaghetti met Krab Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2015 In de keuken van zijn brasserie De Vluchthaven maakt patron cuisinier D.P. Arkenbout een heerlijke spaghetti met versgevangen en gekookte […]
Vegan burgers van biet of wortel Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2021 Kunstenaar/ontwerper Maroeska Metz beet zich vast in het concept van de vegan burger. Anders dan bij de vertrouwde hamburger is […]
Cees Holtkamp maakt frambozenjam Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]
Witte Asperges Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2015 In de keuken van zijn restaurant Niven* gaat Niven Kunz aan de slag met witte Hollandse asperges. Niven werkt niet alleen […]
Falafel (deel 4van 5): garif, de pepersalsa Written by Ronald Hoeben, oktober 23rd, 2020 Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]
Terug naar de bron van sauvignon blanc Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2017 Voor Foodtube maakten we met wijnjournalist Esmee Langereis een korte trip door de Loire-vallei, waar ze sauvignon blanc proefde op […]
Gepocheerd ei met brood en ham Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Foodtube klassieker: Hans Haas, chefkok van restaurant Tantris** in München, maakt een elegant gerecht van stokbrood, ham en gepocheerd ei. […]