Clover Club Cocktail Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2015 Mads Voorhoeve blaast een klassieke cocktail nieuw leven in: de Clover Club Cocktail. Deze cocktail bestaat uit gin, vers citroensap, […]
Yes! De smashburger! Written by Ronald Hoeben, maart 5th, 2021 Je zou het een oer-hamburger kunnen noemen: een burger waarvan het vlees platgedrukt wordt op de vlakke grillplaat. Maarten Pinxteren […]
De kolen van Van Gogh Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2023 Ernst de Witte, patron cuisinier van het open-vuur-restaurant Feu in Utrecht, zag in het Van Gogh museum een stilleven met […]
Beef tapenade Written by Ronald Hoeben, juni 14th, 2019 Johan van Uden, Meesterslager sinds maart 2019, maakt beef tapenade, een snack die hem in 2007 de Gouden slagersring opleverde. […]
Gele room maken met Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 2nd, 2019 Een tompouce bestaat uit gele room, slagroom en krokant bladerdeeg. In deze video laten Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn […]
Verse Aanvoer: restaurant Bak Written by Ronald Hoeben, januari 24th, 2017 Restaurant Bak stopte met ingang van 2017 met het serveren van ‘tam’ vlees. Rund, varken en kip maakten op het […]
Tempeh maken Written by Ronald Hoeben, januari 10th, 2017 Tempeh is een uit sojabonen bestaande koek die door schimmel bij elkaar gehouden wordt. Tempeh komt uit Indonesië, maar met […]