Clover Club Cocktail

Mads Voorhoeve blaast een klassieke cocktail nieuw leven in: de Clover Club Cocktail. Deze cocktail bestaat uit gin, vers citroensap, […]

Yes! De smashburger!

Je zou het een oer-hamburger kunnen noemen: een burger waarvan het vlees platgedrukt wordt op de vlakke grillplaat. Maarten Pinxteren […]

De kolen van Van Gogh

Ernst de Witte, patron cuisinier van het open-vuur-restaurant Feu in Utrecht, zag in het Van Gogh museum een stilleven met […]

Beef tapenade

Johan van Uden, Meesterslager sinds maart 2019, maakt beef tapenade, een snack die hem in 2007 de Gouden slagersring opleverde. […]

Gele room maken met Cees Holtkamp

Een tompouce bestaat uit gele room, slagroom en krokant bladerdeeg. In deze video laten Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn […]

Verse Aanvoer: restaurant Bak

Restaurant Bak stopte met ingang van 2017 met het serveren van ‘tam’ vlees. Rund, varken en kip maakten op het […]

Tempeh maken

Tempeh is een uit sojabonen bestaande koek die door schimmel bij elkaar gehouden wordt. Tempeh komt uit Indonesië, maar met […]