De roots van risotto Written by eheroes, maart 9th, 2015 Lombardije is de rijstschuur van Italië. Hier komt ook Arborio-rijst vandaan voor de risotto. Het geheim van een goede risotto […]
De rookwortel van Edwin Vinke Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Edwin Vinke zet de wortel op een voetstuk: hij geeft ‘m de rol van vlees door ‘m te roken. Daarbij […]
De rolladeknoop Written by eheroes, maart 24th, 2015 @demoslager Gertjan Kiers demonstreert zijn ingenieuze rolladeknoop. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers je hoe je kwaliteit […]
De Richelieu van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, augustus 20th, 2021 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een enigszins in de vergetelheid geraakt gebakje dat naar een kardinaal uit […]
De ribeye sandwich van Leauf Written by Ronald Hoeben, maart 7th, 2025 Twee jonge mannen uit de restaurantwereld zijn de lange en late werktijden beu en starten een sandwichshop in de Jordaan. […]
De pulled chicken sandwich van Café Pek Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 De mannen van Café Pek in Amsterdam Noord maken hun pulled chicken sandwich Curry-mayonaise (kip) Tijd: 10 minuten Kooktijd: 2 […]
De psychologie van de bediening Written by , december 11th, 2016 Joop Braakhekke had twee rollen die hij tegelijkertijd wist te spelen: de clown die zich graag als kok verkleedde en […]