Kookboek van het Jaar 2017

In Bougainville, het restaurant van Pascal Jalhay aan de Dam in Amsterdam, werd de uitslag van Kookboek van Het Jaar […]

Masterclass baguette à l’ancienne

In een complete masterclass laat bakker Issa Niemeijer-Brown zien hoe je het allersimpelste ambachtelijke brood maakt: baguette à l’ancienne. Het […]

Risotto met venkelworst & appel

Wallz Bossman van Wallzkitchen (en voorheen van Toscanini) maakt een risotto met Red Delicious appel van Marlene uit Südtirol en venkelworst […]

Aspergecollege: asperges koken en serveren (deel 3)

In eerdere video’s liet keukenmeester René Ameling zien hoe je in de winkel je asperges kiest en hoe je ze […]

Het betere gepocheerde ei

Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]

Ierse runderstoof van Felix Wilbrink

Felix Wilbrink, het ex-culinaire geweten van De Telegraaf, trapt het stoofseizoen af met Iers rundvlees. Hij maakt een stoverij die […]

Deconstructed sabich, een showstopper van Jigal Krant

Jigal Krant, auteur van twee kookboeken over de keuken en de smaken van Tel Aviv, maakt van populair streetfood (sabbich […]