Kookboek van het Jaar 2017 Written by Ronald Hoeben, november 11th, 2017 In Bougainville, het restaurant van Pascal Jalhay aan de Dam in Amsterdam, werd de uitslag van Kookboek van Het Jaar […]
Masterclass baguette à l’ancienne Written by Ronald Hoeben, januari 15th, 2021 In een complete masterclass laat bakker Issa Niemeijer-Brown zien hoe je het allersimpelste ambachtelijke brood maakt: baguette à l’ancienne. Het […]
Risotto met venkelworst & appel Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman van Wallzkitchen (en voorheen van Toscanini) maakt een risotto met Red Delicious appel van Marlene uit Südtirol en venkelworst […]
Aspergecollege: asperges koken en serveren (deel 3) Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 In eerdere video’s liet keukenmeester René Ameling zien hoe je in de winkel je asperges kiest en hoe je ze […]
Het betere gepocheerde ei Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]
Ierse runderstoof van Felix Wilbrink Written by Ronald Hoeben, september 11th, 2020 Felix Wilbrink, het ex-culinaire geweten van De Telegraaf, trapt het stoofseizoen af met Iers rundvlees. Hij maakt een stoverij die […]
Deconstructed sabich, een showstopper van Jigal Krant Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2023 Jigal Krant, auteur van twee kookboeken over de keuken en de smaken van Tel Aviv, maakt van populair streetfood (sabbich […]