Jackfruit curry met zelfgemaakte serundeng Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2019 Vanja van der Leedens Indo Rock werd het Gouden Kookboek van 2019. Daarin combineert ze naar hartelust de klassieke Indische […]
Gestoomde kip met artisjok en pesto Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Zet de kip met de sjalotten, de knoflook, de tijm, de rozemarijn en een flinke scheut witte wijn in […]
Ravioli/tortelli maken Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2023 Fabio Antonini is patron cuisinier van Slow Food restaurant Pianeta Terra in Amsterdam. Het restaurant staat sinds kort in de […]
Tarbot in een aardappeljasje Written by Ronald Hoeben, juni 19th, 2020 Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een even heerlijk als makkelijk te maken gerecht van tarbotfilet in een jasje […]
Bloemkooltabouleh uit I Love Groente Written by eheroes, maart 9th, 2015 Uit haar boek I love Groenten maakt Janneke Vreugdenhil tabouleh van bloemkool met granaatappel.
Aspergesalade met gerookte biet Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een frisse salade met witte en groene asperges in combinatie met gerookte biet. […]
Plaatbrood van Merijn en Nadia Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Merijn Tol en Nadia Zerouali maken samen met Joël Broekaart een luxe plaatbrood. Daarbij maken ze ter gelegenheid van 5 […]