Jackfruit curry met zelfgemaakte serundeng

Vanja van der Leedens Indo Rock werd het Gouden Kookboek van 2019. Daarin combineert ze naar hartelust de klassieke Indische […]

Gestoomde kip met artisjok en pesto

Bereiding Zet de kip met de sjalotten, de knoflook, de tijm, de rozemarijn en een flinke scheut witte wijn in […]

Ravioli/tortelli maken

Fabio Antonini is patron cuisinier van Slow Food restaurant Pianeta Terra in Amsterdam. Het restaurant staat sinds kort in de […]

Tarbot in een aardappeljasje

Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een even heerlijk als makkelijk te maken gerecht van tarbotfilet in een jasje […]

Bloemkooltabouleh uit I Love Groente

Uit haar boek I love Groenten maakt Janneke Vreugdenhil tabouleh van bloemkool met granaatappel.

Aspergesalade met gerookte biet

Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een frisse salade met witte en groene asperges in combinatie met gerookte biet. […]

Plaatbrood van Merijn en Nadia

Merijn Tol en Nadia Zerouali maken samen met Joël Broekaart een luxe plaatbrood. Daarbij maken ze ter gelegenheid van 5 […]