Spaghetti met Krab Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2015 In de keuken van zijn brasserie De Vluchthaven maakt patron cuisinier D.P. Arkenbout een heerlijke spaghetti met versgevangen en gekookte […]
Salsa verde van restaurant Metro Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Bij restaurant Metro in Amsterdam Noord komen alle sauzen uit eigen keuken, dus ook deze salsa verde. Patron/hoofdbakker Siem Feijen […]
Vanillesoufflé van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, april 22nd, 2025 Samen met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp een vanillesoufflé. Doorgaans zijn soufflé’s hartig, maar deze is dus zoet. […]
Reserve Tabel Written by eheroes, februari 12th, 2015 Deel nu jouw favoriete recept en laat je verwennen door de culinaire talenten van Nederland.
Kip gegaard in een kist Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2015 Er zijn verschillende manieren van barbecuën: op open vuur, onder deksel, directe hitte, indirecte hitte, gas, briketten, houtskool. Ralph de […]
Zoetzuur van komkommer en rode ui Written by eheroes, maart 24th, 2015 Zoetzuur is een fris bijgerecht dat gemakkelijk zelf te maken is. Prima begeleider van -bijvoorbeeld- saté of rijstgerechten die een […]
Lange vingers Written by eheroes, december 9th, 2014 Vaak is het maken van een taart de aanleiding om lange vingers te kopen, als koekje bij de thee kom […]