Spaghetti met Krab

In de keuken van zijn brasserie De Vluchthaven maakt patron cuisinier D.P. Arkenbout een heerlijke spaghetti met versgevangen en gekookte […]

Salsa verde van restaurant Metro

Bij restaurant Metro in Amsterdam Noord komen alle sauzen uit eigen keuken, dus ook deze salsa verde. Patron/hoofdbakker Siem Feijen […]

Vanillesoufflé van Cees Holtkamp

Samen  met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp een vanillesoufflé. Doorgaans zijn soufflé’s hartig, maar deze is dus zoet. […]

Reserve Tabel

Deel nu jouw favoriete recept en laat je verwennen door de culinaire talenten van Nederland.

Kip gegaard in een kist

Er zijn verschillende manieren van barbecuën: op open vuur, onder deksel, directe hitte, indirecte hitte, gas, briketten, houtskool. Ralph de […]

Zoetzuur van komkommer en rode ui

Zoetzuur is een fris bijgerecht dat gemakkelijk zelf te maken is. Prima begeleider van -bijvoorbeeld- saté of rijstgerechten die een […]

Lange vingers

Vaak is het maken van een taart de aanleiding om lange vingers te kopen, als koekje bij de thee kom […]