Appelstrudel

Na tien jaar video maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles hun meest ambitieuze gerecht: appelstrudel. Daarvoor kun je […]

BBQ dorade met boemboe

Jimmy Lohamza, patron cuisinier van Indonesisch restaurant Bali James in Breda, maakt ikan bakar jimbaran, een op Balinese manier gegrilde […]

Snelcursus kipsaté

Uit haar boek Indo Stok maakt Vanja van der Leeden kipsaté met pindasaus. Dit is een sterk ingekorte versie van […]

Ayam geprek, Indo Rock-versie van KFC

Gefrituurde kip is wereldwijd misschien wel het populairste street food gerecht, geen wondder dat Colonel Sanders er internationaal goede zaken […]

Bergamot marshmallows

Bergamot is een betrekkelijk onbekende citrusvrucht met een intrigerende, bittere smaak die zowel gebruikt wordt als bestanddeel in Earl Grey […]

Spaghetti carbonara. Zonder room.

In de voor hem zo vertrouwde keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Wallz Bossman een pastaschotel die bijna iedereen […]

Verse Aanvoer: restaurant Daalder

Restaurant Daalder oogt als een eetcafé, maar de kwaliteit van de keuken is er op een veel hoger niveau. Dat […]