Appelstrudel Written by Ronald Hoeben, november 6th, 2020 Na tien jaar video maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles hun meest ambitieuze gerecht: appelstrudel. Daarvoor kun je […]
BBQ dorade met boemboe Written by Ronald Hoeben, april 19th, 2019 Jimmy Lohamza, patron cuisinier van Indonesisch restaurant Bali James in Breda, maakt ikan bakar jimbaran, een op Balinese manier gegrilde […]
Snelcursus kipsaté Written by Ronald Hoeben, december 11th, 2020 Uit haar boek Indo Stok maakt Vanja van der Leeden kipsaté met pindasaus. Dit is een sterk ingekorte versie van […]
Ayam geprek, Indo Rock-versie van KFC Written by Ronald Hoeben, maart 6th, 2020 Gefrituurde kip is wereldwijd misschien wel het populairste street food gerecht, geen wondder dat Colonel Sanders er internationaal goede zaken […]
Bergamot marshmallows Written by eheroes, december 16th, 2014 Bergamot is een betrekkelijk onbekende citrusvrucht met een intrigerende, bittere smaak die zowel gebruikt wordt als bestanddeel in Earl Grey […]
Spaghetti carbonara. Zonder room. Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2018 In de voor hem zo vertrouwde keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Wallz Bossman een pastaschotel die bijna iedereen […]
Verse Aanvoer: restaurant Daalder Written by , november 15th, 2016 Restaurant Daalder oogt als een eetcafé, maar de kwaliteit van de keuken is er op een veel hoger niveau. Dat […]