Knoflook poffen Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2022 Jigal Krant is auteur van het prijswinnende boek TLV over de keuken van Tel Aviv. Eind 2020 maakte hij over […]
Kalfslever met uien, appel en spek Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2017 Cuisinier John Fagel (1930-2010) was een specialist in de bereiding van orgaanvlees. Ben van Geelen, chefkok van restaurant Anna in […]
Shock-o-latier Written by eheroes, december 11th, 2014 België heeft een grote traditie op het gebied van snoep en chocola. Naast een ongelofelijk uitgebreid assortiment snoepjes die vaak […]
Foie gras: zeven recepten Written by eheroes, december 8th, 2014 In Nederland laat de positie van foie gras zich vergelijken met die van wiet: de productie ervan is (in Nederland) […]
Simpele pasta met citroenroom Written by Ronald Hoeben, juni 21st, 2019 Onno Kleyn, productief auteur van kookboeken, maakt een van de allersimpelste pasta’s uit zijn handboek ‘Italië’: pasta met room, citroenrasp […]
Keukenmeester Ameling maakt Espagnole saus Written by Ronald Hoeben, mei 30th, 2024 Espagnole saus is in de professionele keuken een niet weg te denken bouwsteen. Bijgevolg vind je in veel van die […]
Adieu restaurant As (2007-2021) Written by Ronald Hoeben, januari 29th, 2021 Na 14 jaar komt een eind aan het bestaan van restaurant As. Een plek waar gepionierd werd met open vuur […]