Cees Holtkamp maakt frambozenjam Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]
3x aardappelpuree van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 7th, 2020 Maris Maris is auteur van een aantal toonaangevende groentekookboeken, waaronder De Groentebijbel, die aan de elfde druk toe is. Uit […]
De groene keuken Written by eheroes, maart 9th, 2015 Toen restaurant Vermeer in Amsterdam de Michelinster vier jaar geleden verloor, bezon executive chef Chris Naylor zich op een nieuwe […]
Shoarma maken Written by eheroes, juni 30th, 2016 Shoarma kennen we als nachtvoedsel van de tollende vleesmolens, maar Casper Moolhuijzen van Meneer Nieges aan Het IJ in Amsterdam […]
Het betere gepocheerde ei Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]
Gepocheerde tarbot met kokkels Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2019 Jean Beddington, culinary creative, kookboekauteur en ex-restauranthoudster schreef een boek over bouillon, met de zelfverklarende titel Bouillon. Daarin een recept […]
Pesto maken Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2021 Pesto gaat vooral in potjes over de toonbank. Maar je kunt het heel goed zelf maken, zoals kunstenaar/ontwerper (en Heel […]