Nopi in Rijks Restaurant Written by , maart 3rd, 2016 Yotam Ottolenghi is gastchef in restaurant Rijks, dus is het Ramael Scully, de chefkok van Ottolenghi’s restaurant Nopi die namens […]
Gertjan Kiers Written by eheroes, maart 23rd, 2015 ‘Slager word je niet, slager ben je’, is zijn motto. Maak kennis met Gertjan Kiers, tevens bekend onder zijn ‘artiestennaam’, […]
Maroeska Metz maakt pepparkakor Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2024 Mariska maakt een kerstkoekje dat een overblijfsel is van een Zweedse amourette van 40 jaar geleden. Het heeft een vorm […]
Lunch in Brasserie Balzar (Parijs) Written by Ronald Hoeben, juli 8th, 2022 Tijdens de lunch in Brasserie Balzar in Parijs (in 2009) laat de patron zien hoe hij à la minute een […]
Aardbeien: teeltmethode Written by , mei 28th, 2015 In de aardbeientijd verwerkt Restaurant Kwekerij De Kas er wel 8 kisten per dag van. Als de oogst rijp is […]
Crispy pork belly maken Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2017 Francis Tavarez, de jonge kok van Shanghai Bistro laat zien hoe je van varkensbuik onweerstaanbare krokante pork belly maakt. Francis […]
Bloemkoolstructuren Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Niven Kunz maakt in de keuken van zijn restaurant Niven* witte bloemkool op verschillende manieren en hij combineert dat trio […]