Nopi in Rijks Restaurant

Yotam Ottolenghi is gastchef in restaurant Rijks, dus is het Ramael Scully, de chefkok van Ottolenghi’s restaurant Nopi die namens […]

Gertjan Kiers

‘Slager word je niet, slager ben je’, is zijn motto. Maak kennis met Gertjan Kiers, tevens bekend onder zijn ‘artiestennaam’, […]

Maroeska Metz maakt pepparkakor

Mariska maakt een kerstkoekje dat een overblijfsel is van een Zweedse amourette van 40 jaar geleden. Het heeft een vorm […]

Lunch in Brasserie Balzar (Parijs)

Tijdens de lunch in Brasserie Balzar in Parijs (in 2009) laat de patron zien hoe hij à la minute een […]

Aardbeien: teeltmethode

In de aardbeientijd verwerkt Restaurant Kwekerij De Kas er wel 8 kisten per dag van. Als de oogst rijp is […]

Crispy pork belly maken

Francis Tavarez, de jonge kok van Shanghai Bistro laat zien hoe je van varkensbuik onweerstaanbare krokante pork belly maakt. Francis […]

Bloemkoolstructuren

Niven Kunz maakt in de keuken van zijn restaurant Niven* witte bloemkool op verschillende manieren en hij combineert dat trio […]