Galantine van Kip Written by , september 24th, 2015 Bij de klassieke basistechnieken die de Sterklas-leerlingen van ROC Amsterdam onder de knie moeten zien te krijgen horen de galantine […]
Cees Holtkamp maakt een (nieuwe) rabarbertaart Written by Ronald Hoeben, juli 11th, 2024 In zijn boek De Banketbakker heeft Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp nagenoeg alle Holtkamp recepten bijeengebracht. In een enkel geval is […]
Truffeltosti van Coach Rubbe Written by Ronald Hoeben, februari 29th, 2020 Ruben Blokhuis, chef de cuisine van Bistro Madeleine in Utrecht (en buiten de keuken beroemd als @coachrubbe van De Kelderklasse) […]
Kreeft Thermidor maken Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2019 Frans Bon, chefkok en productontwikkelaar van Apollo/Solina, maakt een klassieke kreeftbereiding: Homard Thermidor. Gebaseerd op het recept van Auguste Escoffier, […]
Appelcake: Stella’s eerste eigen taart Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2020 Je mag het best een mijlpaal noemen. Voor het eerst in de ruim tien jaar dat banketbakker Cees Holtkamp en […]
Ragù alla bolognese Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2019 De imposante reeks boeken die Onno Kleyn over de Italiaanse keuken scheef beleeft dezer dagen een hoogtepunt in de vorm […]
Kip in runderblaas Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2016 In de keuken van Restaurant Lute in Ouderkerk maken Peter Lute en Alain Caron een gerecht uit de klassieke Franse […]