Gestoomde zeetong (Sole meunière 2.0) Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 In de keuken van restaurant De Kruidfabriek maakt chefkok Tim Buis een nieuwe versie van de gebakken zeetong die patron […]
Pizza (deel 1 van 2): deeg maken Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2017 Bak voortaan professionele pizza’s! Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe […]
Olivijn, restaurant van Menno Post** Written by Ronald Hoeben, september 20th, 2018 Michelinsterren worden uitgereikt aan de twee-eenheid van een kok en een restaurant. Ze zitten dus niet vast aan een kok […]
De venkel van visrestaurant Barracuda Written by Ronald Hoeben, september 19th, 2024 Barracuda is het grootste visrestauran van Amsterdam, dat dagelijks honderden gasten serveert. Vanaf het begin (2023) staat er een groentegerecht […]
Geitenkaas uit de 3d printer Written by , april 21st, 2016 Micheala van Leeuwen is een kaasprintende boerin. Ze vertelt hoe ze met een 3D printer van Goudse kaas en geitenkaas […]
Rundersukade op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]
Reserve Tabel Written by eheroes, februari 12th, 2015 Deel nu jouw favoriete recept en laat je verwennen door de culinaire talenten van Nederland.