Gestoomde zeetong (Sole meunière 2.0)

In de keuken van restaurant De Kruidfabriek maakt chefkok Tim Buis een nieuwe versie van de gebakken zeetong die patron […]

Pizza (deel 1 van 2): deeg maken

Bak voortaan professionele pizza’s! Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe […]

Olivijn, restaurant van Menno Post**

Michelinsterren worden uitgereikt aan de twee-eenheid van een kok en een restaurant. Ze zitten dus niet vast aan een kok […]

De venkel van visrestaurant Barracuda

Barracuda is het grootste visrestauran van Amsterdam, dat dagelijks honderden gasten serveert. Vanaf het begin (2023) staat er een groentegerecht […]

Geitenkaas uit de 3d printer

Micheala van Leeuwen is een kaasprintende boerin. Ze vertelt hoe ze met een 3D printer van Goudse kaas en geitenkaas […]

Rundersukade op de barbecue

Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]

Reserve Tabel

Deel nu jouw favoriete recept en laat je verwennen door de culinaire talenten van Nederland.