Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]
Wil Demandt maakt coratella Written by Ronald Hoeben, juni 30th, 2023 Coratella is een gerecht uit de cucina povera, de Italiaanse keuken van de armen. En die armoe vertaalt zich vooral […]
Kookboekrecensie: Jan, Jans en de kinderen Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2017 Petra Possel vindt het kookboek van Jan, Jans en de kinderen, getekend door de onlangs overleden Jan Kruis. Het boek […]
Worst (deel 1 van 2): worst wellen Written by eheroes, maart 24th, 2015 Verse worst was tot voor kort een alledaags slagersartikel zonder aanzien. Een klassieke methode voor de slager om van zijn […]
Ajam Bamboe Written by , juni 25th, 2015 Bereidingswijze Bak de Ketoembar korreltjes en Pecan noten (Kemiri) in de koekenpan op een laag vuur zonder olie tot het […]
Honing-mosterddressing Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Zoet, zuur en zout zijn de hoofdrolspelers in de klassieke honing/mosterddresing die Bart van Berkel maakt met citroenzeste, dille en […]