Mix meer met Mads

Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes

Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]

Wil Demandt maakt coratella

Coratella is een gerecht uit de cucina povera, de Italiaanse keuken van de armen. En die armoe vertaalt zich vooral […]

Kookboekrecensie: Jan, Jans en de kinderen

Petra Possel vindt het kookboek van Jan, Jans en de kinderen, getekend door de onlangs overleden Jan Kruis. Het boek […]

Worst (deel 1 van 2): worst wellen

Verse worst was tot voor kort een alledaags slagersartikel zonder aanzien. Een klassieke methode voor de slager om van zijn […]

Ajam Bamboe

Bereidingswijze Bak de Ketoembar korreltjes en Pecan noten (Kemiri) in de koekenpan op een laag vuur  zonder olie tot het […]

Honing-mosterddressing

Zoet, zuur en zout zijn de hoofdrolspelers in de klassieke honing/mosterddresing die Bart van Berkel maakt met citroenzeste, dille en […]