Coquilles met bloemkoolmousseline

Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]

Kokosyoghurt

In aanvulling op een nagenoeg complete yoghurt-masterclass verdiept Meneer zich in een exotische variant: kokosyoghurt. Die blijkt òòk al zo […]

Bermsla deel 2

Bereiding Bak de vis op de huid in een klein beetje olie in een hete pan en bestrooi met wat […]

Soezen maken voor een soezentaart

Voor twee beroemde Franse taarten heb je krokante soesjes nodig: voor croque en bouche en voor Saint Honoré. Cees Holtkamp […]

Cees en Stella maken een Saint Honoré

Na de croque en bouche maken banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een Saint Honoré, een taart van […]

De perfecte espresso

Menigeen investeert in een dure espressomachine en een dito koffiemolen. Vervolgens zoek je de beste bonen en kan het spel […]

Verse Aanvoer: pop up restaurant Artemis Dutch Design Hotel

Het pop up fenomeen steekt ook buiten de stadsring de kop op. Artemis Dutch Design Hotel in Nieuw Sloten heeft […]