Coquilles met bloemkoolmousseline Written by Ronald Hoeben, juni 25th, 2015 Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]
Kokosyoghurt Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2017 In aanvulling op een nagenoeg complete yoghurt-masterclass verdiept Meneer zich in een exotische variant: kokosyoghurt. Die blijkt òòk al zo […]
Bermsla deel 2 Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Bak de vis op de huid in een klein beetje olie in een hete pan en bestrooi met wat […]
Soezen maken voor een soezentaart Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2021 Voor twee beroemde Franse taarten heb je krokante soesjes nodig: voor croque en bouche en voor Saint Honoré. Cees Holtkamp […]
Cees en Stella maken een Saint Honoré Written by Ronald Hoeben, september 9th, 2021 Na de croque en bouche maken banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een Saint Honoré, een taart van […]
De perfecte espresso Written by Ronald Hoeben, april 26th, 2019 Menigeen investeert in een dure espressomachine en een dito koffiemolen. Vervolgens zoek je de beste bonen en kan het spel […]
Verse Aanvoer: pop up restaurant Artemis Dutch Design Hotel Written by , juni 21st, 2016 Het pop up fenomeen steekt ook buiten de stadsring de kop op. Artemis Dutch Design Hotel in Nieuw Sloten heeft […]