Fudge maken Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2023 Cees Holtkamps foolproof recept van fudge heeft even op zich laten wachten. Het stond weliswaar in de eerste (witte) editie […]
Masterclass financiers Written by Ronald Hoeben, september 8th, 2023 Issa Niemeijer-Brown van de ambachtelijke Franse bakkerij Gebroeders Niemeijer in Amsterdam, laat ons uitgebreid zien hoe hij de financiers maakt […]
Karbonadecollege 1: haas- en ribkarbonade Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2016 Het populairste vlees in Nederland (en in veel andere landen) is varkensvlees. Heel veel in de vorm van gehakt, maar […]
Black Smoke, barbecue restaurant van Jord Althuizen Written by Ronald Hoeben, juni 21st, 2019 Vorige week opende grillgoeroe Jord Althuizen samen met zijn Belgische vennoot Kasper Stuart een enorm barbecue restaurant op het terrein […]
Gado Gado maken Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2016 In de keuken van restaurant Tandjong Priok maakt chefkok Esther Gerlsma de gado gado van Jakarta. Ze maakt gebruik van […]
Spaghetti vongole Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Spoel de vongole af met koud water. Zet een pan met water en een scheutje olijfolie op het vuur […]
Panzanella van Toscanini Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2023 Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini in Amsterdam laat ons een Italiaanse zomerklassieker zien: panzanella, een salade op basis […]