Ossenhaas uitsnijden

De ossenhaas, filet mignon of tournedos is het meest gewilde stuk rundvlees, maar niet de favoriete kost van @demoslager Gertjan […]

Hazelnoot-schuimtaart van Cees Holtkamp

Cees & Stella maken een veelgevraagde klassieker: hazelnoot-schuimtaart. De recepten vind je uiteraard ook in Holtkamps boek De Banketbakker, waarvan […]

Cees & Stella sleutelen aan het Bonck-koekje

Banketbakker Cees Holtkamp jureerde een koekje dat geserveerd gaat worden in één van de musea van de Stichting Hendrick de […]

Restaurant John Dory

Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]

Pompoen gevuld met verse worst

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de pompoen aan de bovenkant voorzichtig open en schep het zaad […]

Blanquette de veau van Joris Bijdendijk

Joris Bijdendijk, patron cuisinier van restaurant RIJKS* in Amsterdam, verzamelde alle gerechten die hij thuis voor zijn gezin maakt plus […]

Wat kun je met Granaatappels?

In de Turkse super zijn het hele jaar door granaatappels te koop. Waar let je op als je een granaatappel […]