Ossenhaas uitsnijden Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2016 De ossenhaas, filet mignon of tournedos is het meest gewilde stuk rundvlees, maar niet de favoriete kost van @demoslager Gertjan […]
Hazelnoot-schuimtaart van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2019 Cees & Stella maken een veelgevraagde klassieker: hazelnoot-schuimtaart. De recepten vind je uiteraard ook in Holtkamps boek De Banketbakker, waarvan […]
Cees & Stella sleutelen aan het Bonck-koekje Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Banketbakker Cees Holtkamp jureerde een koekje dat geserveerd gaat worden in één van de musea van de Stichting Hendrick de […]
Restaurant John Dory Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2016 Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]
Pompoen gevuld met verse worst Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de pompoen aan de bovenkant voorzichtig open en schep het zaad […]
Blanquette de veau van Joris Bijdendijk Written by Ronald Hoeben, november 18th, 2021 Joris Bijdendijk, patron cuisinier van restaurant RIJKS* in Amsterdam, verzamelde alle gerechten die hij thuis voor zijn gezin maakt plus […]
Wat kun je met Granaatappels? Written by , september 15th, 2015 In de Turkse super zijn het hele jaar door granaatappels te koop. Waar let je op als je een granaatappel […]