Cees Holtkamp maakt harde Wenerdeeg voor appeltaart Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2020 Harde Wenerdeeg is een veelgebruikt ingrediënt in Nederlands gebak, zoals bijvoorbeeld de Hollandse appeltaart. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter […]
Cees Holtkamp maakt harde wenerdeeg Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2017 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp harde wenerdeeg, waar de bodem van veel taarten uit bestaat, niet in […]
Cees Holtkamp maakt frambozenjam Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]
Cees Holtkamp maakt een flan Written by Ronald Hoeben, oktober 31st, 2024 Banketbakker Cees Holtkamp maakt een flan zoals hij en zijn vrouw altijd in Parijs aten. Je hebt nodig voor een […]
Cees Holtkamp maakt een champagnepudding Written by Ronald Hoeben, december 30th, 2022 Een feestelijke champagnepudding net rood fruit. Champagne kont er niet aan te pas, Cees Holtkamp maakt ‘m met Marc de […]
Cees Holtkamp maakt een (nieuwe) rabarbertaart Written by Ronald Hoeben, juli 11th, 2024 In zijn boek De Banketbakker heeft Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp nagenoeg alle Holtkamp recepten bijeengebracht. In een enkel geval is […]
Cees Holtkamp maakt cheesecake Written by Ronald Hoeben, augustus 9th, 2019 Samen met (en op speciaal verzoek van) zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een cheesecake met Philadelphia cream cheese, […]