Cees Holtkamp maakt harde Wenerdeeg voor appeltaart

Harde Wenerdeeg is een veelgebruikt ingrediënt in Nederlands gebak, zoals bijvoorbeeld de Hollandse appeltaart. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter […]

Cees Holtkamp maakt harde wenerdeeg

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp harde wenerdeeg, waar de bodem van veel taarten uit bestaat, niet in […]

Cees Holtkamp maakt frambozenjam

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]

Cees Holtkamp maakt een flan

Banketbakker Cees Holtkamp maakt een flan zoals hij en zijn vrouw altijd in Parijs aten. Je hebt nodig voor een […]

Cees Holtkamp maakt een champagnepudding

Een feestelijke champagnepudding net rood fruit. Champagne kont er niet aan te pas, Cees Holtkamp maakt ‘m met Marc de […]

Cees Holtkamp maakt een (nieuwe) rabarbertaart

In zijn boek De Banketbakker heeft Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp nagenoeg alle Holtkamp recepten bijeengebracht. In een enkel geval is […]

Cees Holtkamp maakt cheesecake

Samen met (en op speciaal verzoek van) zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een cheesecake met Philadelphia cream cheese, […]