Gerechten

Delen:

Samen met (en op speciaal verzoek van) zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een cheesecake met Philadelphia cream cheese, gehakte koekjes en vers fruit.

De recepten vind je uiteraard ook in Holtkamps boek De Banketbakker, waarvan sinds december 2020 een nieuwe, uitgebreide uitgave is verschenen. Wil je een door Holtkamp zelf gesigneerd exemplaar? Dat kan. Je kunt het boek hier bestellen en als je dat doet help je Foodtube èn een fysieke boekwinkel terwijl het jou niets extra kost.

Oven voorverwarmen op 200º C

taartvorm van 14 cm doorsnede

Ingrediënten:

100 g koekjes (bijv Bastogne koek of biscuitjes), fijngemaakt met een vijzel
50 g gesmolten boter

1 bakje Philadelphia roomkaas
1 ei
1 eierdooier
50 g suiker
snufje zout

25 minuten in de oven en dan laten afkoelen.

Frambozenjam
Fruit bijvoorbeeld frambozen, zwarte en rode bessen

Gerelateerde artikelen