Ree

Cuisinier Theus de Kok (van De Echoput) ontleedt een ree en geeft ondertussen een masterclass over wild in het algemeen […]

Welke kazen kun je smelten?

Een laagje smeltende kaas kan een gerecht onweerstaanbaarder maken, al was het alleen maar  optisch. Betty Koster vertelt wat we […]

Worteltjes, koffie & linzen

Evert van Dilst, patron cuisinier van d’Ouwe Smisse in Zonnemeire, maakt een tussengerecht met worteltjes die hij op koffiebonen gaart, […]

Verse Aanvoer: restaurant Apostrof

De Planciusstraat verbindt het Haarlemmerplein en het Zoutkeetsplein. Het is een restaurantluwe straat, ook al heeft er zich net een […]

Hacienda Zorita: wijn, varkens en luxe kamers

Foodtube was te gast bij Hacienda Zorita Hotel & Spa nabij Salamanca, Spanje. Hacienda Zorita biedt niet alleen onderdak aan honderden vaten […]

Fraisier: een klassieke aardbeientaart

Bereiding Klop de 3 eiwitten op en doe er geleidelijk aan de suiker bij, plus het snufje zout Klop de […]

Verse Aanvoer: restaurant Daalder

Restaurant Daalder oogt als een eetcafé, maar de kwaliteit van de keuken is er op een veel hoger niveau. Dat […]