Cocktail van king crab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]
Mevrouw Meijer vertelt.. Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Richard Meijer van restaurant Mevrouw Meijer in Rotterdam maakt kipfilet met sla in sous vide bereiding en langoustines uit de […]
Kalfsoog, het vergeten koekje Written by Ronald Hoeben, oktober 27th, 2017 Als altijd bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een ‘vergeten’ koekje: kalfsogen. Gemaakt van progresbeslag en gevuld met […]
Brownies maken, een masterclass Written by Ronald Hoeben, januari 21st, 2022 Uit zijn boek Patisserie van de bakker maakt Issa Niemeijer-Brown een van de specialiteiten van bakkerij Niemeijer: brownies. Dit heb […]
Avontuur op het dak: Ron Blaauws Nacarat Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2017 Ron Blaauw opent zijn vijfde restaurant, het spectaculaire Nacarat op het dak van Hudson Bay aan het Rokin met twee […]
Masterclass saucijzenbroodjes Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2022 Timo de Beurs, patron cuisinier van Restaurant Slagerij de Beurs in Amsterdam, laat in een complete masterclass zien hoe je […]
Foie Gras in de Elzas Written by eheroes, maart 23rd, 2015 De Elzas is, als het op eten aankomt, misschien wel één van de allertraditioneelste streken van Frankrijk. Het hele jaar […]