Cees en Stella maken een kerstkrans

Het topstuk uit de kerst-etalage van de banketbakker: een kerstkrans. Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken ‘m van […]

Cees en Stella maken Bossche bollen

Het originele recept van Bossche bollen, zoals die in Den Bosche geserveerd worden, houden de Bossche banketbakkers angstvallig onder de […]

Cees & Stella sleutelen aan het Bonck-koekje

Banketbakker Cees Holtkamp jureerde een koekje dat geserveerd gaat worden in één van de musea van de Stichting Hendrick de […]

Cees & Stella maken Victoria’s

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een klassiek gebakje: Victoria. Daarvoor gebruikt hij roomboter bladerdeeg en banketbakkers […]

Cees & Stella maken Utrechtse oer-sprits

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp Utrechtse sprits. Nu heeft het duo al  eens eerder […]

Cees & Stella maken roze koeken

Banketbakker Cees Holtkamp maakt een iconische koek, die normaal gesproken alleen uit de fabriek komt en in supermarkten en sportkantines […]

Cees & Stella maken nonnenscheten

Nonnenscheten zijn elegante bonbons van eeuwen geleden toen er nog geen oventemperaturen bestonden die in een getal werden uitgedrukt. Het […]