Cees en Stella maken een kerstkrans Written by Ronald Hoeben, december 18th, 2020 Het topstuk uit de kerst-etalage van de banketbakker: een kerstkrans. Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken ‘m van […]
Cees en Stella maken Bossche bollen Written by Ronald Hoeben, juni 3rd, 2022 Het originele recept van Bossche bollen, zoals die in Den Bosche geserveerd worden, houden de Bossche banketbakkers angstvallig onder de […]
Cees & Stella sleutelen aan het Bonck-koekje Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Banketbakker Cees Holtkamp jureerde een koekje dat geserveerd gaat worden in één van de musea van de Stichting Hendrick de […]
Cees & Stella maken Victoria’s Written by Ronald Hoeben, oktober 7th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een klassiek gebakje: Victoria. Daarvoor gebruikt hij roomboter bladerdeeg en banketbakkers […]
Cees & Stella maken Utrechtse oer-sprits Written by Ronald Hoeben, oktober 28th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp Utrechtse sprits. Nu heeft het duo al eens eerder […]
Cees & Stella maken roze koeken Written by Ronald Hoeben, maart 3rd, 2023 Banketbakker Cees Holtkamp maakt een iconische koek, die normaal gesproken alleen uit de fabriek komt en in supermarkten en sportkantines […]
Cees & Stella maken nonnenscheten Written by Ronald Hoeben, november 20th, 2020 Nonnenscheten zijn elegante bonbons van eeuwen geleden toen er nog geen oventemperaturen bestonden die in een getal werden uitgedrukt. Het […]