Bierbrood maken Written by , mei 31st, 2016 Brood bestaat normaal gesproken uit meel, gist, zout en water. Maar je kunt het water ook vervangen door bier. Bier […]
The making of Fat Dog Written by eheroes, december 1st, 2014 Het is geen toeval dat steeds meer koks van naam en faam zich storte op het verbeteren -heruitvinden zo u […]
Moscovische Tulband Written by eheroes, december 9th, 2014 Bereiding Verwarm de oven op 175 graden. Zeef de bloem en vermeng met de maïzena en het zout. Snij de […]
Pepermunt maken Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Of het nu de invloed van de crisis is of gewoon de lol om zelf iets te maken, feit is […]
De garnaalcroquetten van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 12th, 2021 In deze video uit 2010 laat Cees Holtkamp zien hoe iedereen thuis de garnaalcroquet kan maken die hij in decennia […]
Paindemie, een unieke snack-ervaring Written by Ronald Hoeben, mei 13th, 2022 Guillaume de Beer, samen met twee anderen patron cuisinier van de Breda Group (o.a. Maris Piper, Restaurant Breda) bedacht tijdens […]
Tim Raue** gastchef Rijks Written by , maart 24th, 2016 In de reeks gastbezoeken door buitenlandse chefkoks ontving Joris Bijdendijk (executive chef van restaurant Rijks) deze keer een kleurrijke collega […]