Bierbrood maken

Brood bestaat normaal gesproken uit meel, gist, zout en water. Maar je kunt het water ook vervangen door bier. Bier […]

The making of Fat Dog

Het is geen toeval dat steeds meer koks van naam en faam zich storte op het verbeteren -heruitvinden zo u […]

Moscovische Tulband

Bereiding Verwarm de oven op 175 graden. Zeef de bloem en vermeng met de maïzena en het zout. Snij de […]

Pepermunt maken

Of het nu de invloed van de crisis is of gewoon de lol om zelf iets te maken, feit is […]

De garnaalcroquetten van Cees Holtkamp

In deze video uit 2010 laat Cees Holtkamp zien hoe iedereen thuis de garnaalcroquet kan maken die hij in decennia […]

Paindemie, een unieke snack-ervaring

Guillaume de Beer, samen met twee anderen patron cuisinier van de Breda Group (o.a. Maris Piper, Restaurant Breda) bedacht tijdens […]

Tim Raue** gastchef Rijks

In de reeks gastbezoeken door buitenlandse chefkoks ontving Joris Bijdendijk (executive chef van restaurant Rijks) deze keer een kleurrijke collega […]