Noordzeekrab & kimchi Written by Ronald Hoeben, augustus 10th, 2018 Rik Thesing, patron cuisinier van restaurant ACE in Amsterdam, maakt een sterwaardig gerecht van Noordzeekrab, knolselderij, Granny Smith appel, kimchi […]
Pizza Napoletana Written by Ronald Hoeben, oktober 18th, 2019 Om er achter te komen hoe je Napolitaanse pizza maakt, liet Franz Conde, executive chef van Amsterdam Hilton, Dario Guerrasio […]
Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]
Friese dumkes Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp uit Jonah Freuds boek ‘Koekje‘ Friese dumkes. Eind 2020 is van De […]
Tomaten van Wim Bijma Written by Ronald Hoeben, juli 28th, 2016 Kweker Wim Bijma is een eigenzinnig leverancier van topkwaliteit fruit en groenten. Als zodanig genoot hij altijd bekendheid onder koks, […]
Ron Blaauw over Iberico de Bellota Written by , november 26th, 2015 Joslito Lab is en rondreizend circus van vader en zoon Gómez, vijfde en zesde generatie producenten van Joselito ham van […]
Smeus, het betere prakken Written by eheroes, december 15th, 2014 De geschilde aardappelen op z’n geheel garen in gezouten water (7 gram zout op een liter). De aardappelen stampen of […]