Verse Aanvoer: Spaghetteria Oost

Het vierde filiaal van de Spaghetteria bevestigt het succes van een restaurantketen op basis van een simpel concept: niet reserveren […]

Aardappelcroquetten

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles geeft banketbakker Cees Holtkamp een masterclass klassieke aardappelcroquetten. Het recept uit zijn boek De […]

Mozzarella-les van Betty Koster

Van alle Italiaanse kaas mag vooral de mozzarella zich in een grote Nederlandse belangstelling verheugen. Waar let je op als […]

Zwarte madeleines van Jean Beddington

Jean Beddington maakte een boek vol party-bites: A little bite of Beddington. Uit dat boek maakte ze voor Foodtube een […]

Griesmeelpudding van Cees Holtkamp

Banketbakker Cees Holtkamp rekent af met de slechte reputatie van griesmeelpudding. Dankzij uitvoerig onderzoek door dochter Angela Holtkamp kwam aan […]

Geraniumsnoep maken

Wie bij restaurant Beulings in de Beulingstraat in Amsterdam gegeten heeft, krijgt naast de rekening wat zelfgemaakt snoepgoed. Pepermunt of […]

De frambozentaart van Holtkamp, een snelcursus

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de taart met […]