Bruschette maken

Pepe Madison maakt bruschette van Italiaans zuurdesembrood

Brownies maken, een masterclass

Uit zijn boek Patisserie van de bakker maakt Issa Niemeijer-Brown een van de specialiteiten van bakkerij Niemeijer: brownies. Dit heb […]

Brouwerij Homeland

Twee eeuwen geleden wemelde het nog van de brouwerijen, maar in de vorige eeuw verdwenen ze bijna allemaal. Gelukkig is […]

Broodbeleg van de Vegetarische Slager

Van alles wat een carnivoor kan bedenken, weet de Vegetarische Slager een vleesloze versie te bedenken. Zo stortte de bloedeloze […]

Brood bakken zonder te kneden

De afstand tussen supermarktbrood uit de fabriek -verreweg de meest verkochte variëteit- en goed brood van een echte bakker lijkt […]

Brood bakken (deel 6 van 6, slot): narijs en bakken

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Brood bakken (deel 5 van 6): opbollen en voorrijs

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]