Spiegelei bakken op drie verschillende manieren Written by , augustus 31st, 2016 Een van de simpelste keukentaken is het bakken van een ei. En als je een ei bakt en de dooier […]
Nieuw in Amsterdam: Shanghai Bistro Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2017 The best of both worlds, dat is Shanghai Bistro aan de Amsterdamse Van Woustraat. De jonge chef Francis Tavarez verruilde […]
Vanglap, wat is het? Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 De vanglap is een even omvangrijk als bewerkelijk stuk rundvlees. Gertjan Kiers beent het gevaarte uit en haalt er diverse […]
Cees en Stella maken een paaslam Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2024 Patissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een paaslam van quadrille-deeg. Dat gaat in een Dr Oetker […]
Linguine met artisjokjes en bottarga Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.
Biefstuk Written by eheroes, december 8th, 2014 Slager Gertjan Kiers laat zien uit welke delen van het rund biefstuk gesneden kan worden en hij toont zijn eigen, […]
Rovelline lucchese van Roberto’s Written by Ronald Hoeben, januari 26th, 2024 Ter gelegenheid van 30-jarig bestaan van restaurant Roberto’s in het Amsterdamse Hilton Hotel maakt chef Franz Conde een klassiek Toscaans […]