Spiegelei bakken op drie verschillende manieren

Een van de simpelste keukentaken is het bakken van een ei. En als je een ei bakt en de dooier […]

Nieuw in Amsterdam: Shanghai Bistro

The best of both worlds, dat is Shanghai Bistro aan de Amsterdamse Van Woustraat. De jonge chef Francis Tavarez verruilde […]

Vanglap, wat is het?

De vanglap is een even omvangrijk als bewerkelijk stuk rundvlees. Gertjan Kiers beent het gevaarte uit en haalt er diverse […]

Cees en Stella maken een paaslam

Patissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een paaslam van quadrille-deeg. Dat gaat in een Dr Oetker […]

Linguine met artisjokjes en bottarga

Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.

Biefstuk

Slager Gertjan Kiers laat zien uit welke delen van het rund biefstuk gesneden kan worden en hij toont zijn eigen, […]

Rovelline lucchese van Roberto’s

Ter gelegenheid van  30-jarig bestaan van restaurant Roberto’s in het Amsterdamse Hilton Hotel maakt chef Franz Conde een klassiek Toscaans […]