Kalfssukade met hutspot Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2017 Een kalfssukade is een smakelijk stuk vlees vlees voor een redelijke prijs. Van zo’n sukade kun je biefstuk snijden, maar […]
Grand Bloggers Diner Written by , juli 13th, 2017 Meesterkok Luc Kusters van Bolenius Restaurant* transformeert het klassieke Captains Dinner tot een elegant gerecht met gebruikmaking van de tafelzuren […]
Ayam Mentega – Boterkip Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snij 250 gram kipdijfilet in reepjes van anderhalve centimeter en frituur ze tot ze licht beginnen te kleuren, maar […]
De wangen van de slager Written by Ronald Hoeben, april 4th, 2015 De kalfs- en varkenswang behoren tot het kopvlees, zo’n beetje het goedkoopste deel van een dier. Grappig genoeg zijn die […]
Kleine champagnes Written by eheroes, november 2nd, 2015 De Nederlandse champagne-import stijgt explosief. En het zijn niet alleen de Grote Merken die profiteren. Bij de inzendingen voor zijn […]
Eke Mariën maakt zeewier gyoza Written by Ronald Hoeben, april 11th, 2025 Eke Mariën wordt wel gekarakteriseerd als de Hollandse Harold McGee; wetenschapper en kok in één. Hij koestert een bovenmatige interesse […]
Hidde de Brabander maakt Dame Blanche Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2024 Meester-ijsbereider Hidde de Brabander maakt Dame Blanche zoals Auguste Escoffier hem ooit bedacht. Citroenijs 220 gram Kristalsuiker 5 gram […]