Tapasbar Estado Puro Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Moderne, inventieve tapas in een sit down tapasrestaurant in Madrid.
Verschillende delen van de gans Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 De wilde gans is een vliegende lading scharrelvlees. Wat je met de verschillende delen van de gans kunt doen in […]
Mul van Paul Bocuse Written by eheroes, maart 9th, 2015 In de keuken van Paul Bocuse (1926-2018) maakt diens rechterhand Christophe Muller een even beroemd als spectaculair gerecht van de […]
Griesmeelpudding van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 29th, 2020 Banketbakker Cees Holtkamp rekent af met de slechte reputatie van griesmeelpudding. Dankzij uitvoerig onderzoek door dochter Angela Holtkamp kwam aan […]
Lam uitbenen (deel 3 van 4) Written by eheroes, maart 17th, 2015 MIn de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze derde video verwijdert en ontbeent […]
Vegetarische Bourguignon Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2019 Eva Posthuma de Boer zocht en vond een manier om een stoofschotel te maken met dezelfde comfortfood-kwaliteit als boeuf bourguignon, […]
Test: Magimix Cook Expert Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2016 Meneer Wateetons neemt de Magimix Cook Expert mee voor een rondje op de testbaan. Meneer maakt er bier mee… Als […]