Tapasbar Estado Puro

Moderne, inventieve tapas in een sit down tapasrestaurant in Madrid.

Verschillende delen van de gans

De wilde gans is een vliegende lading scharrelvlees. Wat je met de verschillende delen van de gans kunt doen in […]

Mul van Paul Bocuse

In de keuken van Paul Bocuse (1926-2018) maakt diens rechterhand Christophe Muller een even beroemd als spectaculair gerecht van de […]

Griesmeelpudding van Cees Holtkamp

Banketbakker Cees Holtkamp rekent af met de slechte reputatie van griesmeelpudding. Dankzij uitvoerig onderzoek door dochter Angela Holtkamp kwam aan […]

Lam uitbenen (deel 3 van 4)

MIn de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze derde video verwijdert en ontbeent […]

Vegetarische Bourguignon

Eva Posthuma de Boer zocht en vond een manier om een stoofschotel te maken met dezelfde comfortfood-kwaliteit als boeuf bourguignon, […]

Test: Magimix Cook Expert

Meneer Wateetons neemt de Magimix Cook Expert mee voor een rondje op de testbaan. Meneer maakt er bier mee… Als […]