Bladerdeeg-schelpen vol zomerfruit

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp taartje en een taart van diepvries (roomboter!) bladerdeeg, die gevuld worden […]

Bladerdeeg recept

Kneed de bloem met de 100 gram boter, het water en het zout tot een deegbal (niet te lang kneden) […]

Black Smoke, barbecue restaurant van Jord Althuizen

Vorige week opende grillgoeroe Jord Althuizen samen met zijn Belgische vennoot Kasper Stuart een enorm barbecue restaurant op het terrein […]

Bitterkoekjes & bitterkoekjespudding

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt eerst klassieke bitterkoekjes, om er vervolgens een heerlijke bitterkoekjespudding mee te maken. Beide recepten vind je […]

Bitterballen maken met Cees Holtkamp

Patisserie Holtkamp maakt sinds jaar en dag furore met de banketbakkers croquet, waar de bitterbal uiteraard een afleiding van is. […]

Biologisch Garnalen Kweken

Verreweg de meeste grote garnalen die je bij de viswinkel koopt of die in restaurants geserveerd worden komen uit de […]

Bijzondere druiven

Bij de samenstelling van zijn wijnkoopgids De Grote Hamersma editie 2016 blijken er steeds meer onbekende druiven over de proeftafel […]