De smaak van kangoeroe

Het eten van exotische dieren spreekt tot de verbeelding, maar vaak valt de smaak tegen. Zo lijkt bijvoorbeeld de smaak […]

Rueda Mosselen

Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]

Kitsanin “Kit” undercover maakt ohitashi

Vanaf het Food Forum op de Floriade presenteert Sharon de Miranda haar Good Food Show. In deze (gesponsorde) tweede aflevering […]

Sachertaart maken – deel 2

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken een Sachertaart, dezelfde die Cees jarenlang maakte voor de koninklijke familie. In dit […]

Notenpasta

Bereiding Meng alles goed in een keukenmachine tot een gladde pasta, voeg eventueel nog wat olie toe als het mengsel te […]

Peking eend

Ahing Cheng, de Peking Duck-specialist van Chinees restaurant Sea Palace in Amsterdam, maakt Pekingeend

Makreel & boemboe van Warung Rosie’s

Tom Barrett, patron cuisinier van het in 2019 gesloten Warung Rosie’s op de Rozengracht in Amsterdam, maakt een verse makreel […]