De smaak van kangoeroe Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Het eten van exotische dieren spreekt tot de verbeelding, maar vaak valt de smaak tegen. Zo lijkt bijvoorbeeld de smaak […]
Rueda Mosselen Written by , oktober 8th, 2015 Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]
Kitsanin “Kit” undercover maakt ohitashi Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2022 Vanaf het Food Forum op de Floriade presenteert Sharon de Miranda haar Good Food Show. In deze (gesponsorde) tweede aflevering […]
Sachertaart maken – deel 2 Written by Ronald Hoeben, februari 9th, 2017 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken een Sachertaart, dezelfde die Cees jarenlang maakte voor de koninklijke familie. In dit […]
Notenpasta Written by , juni 25th, 2015 Bereiding Meng alles goed in een keukenmachine tot een gladde pasta, voeg eventueel nog wat olie toe als het mengsel te […]
Peking eend Written by Ronald Hoeben, augustus 3rd, 2018 Ahing Cheng, de Peking Duck-specialist van Chinees restaurant Sea Palace in Amsterdam, maakt Pekingeend
Makreel & boemboe van Warung Rosie’s Written by Ronald Hoeben, januari 25th, 2019 Tom Barrett, patron cuisinier van het in 2019 gesloten Warung Rosie’s op de Rozengracht in Amsterdam, maakt een verse makreel […]