Gegrilde tarbot @ The Harbour Club Amsterdam

Rondgang langs drie vestigingen van The Harbour Club. Tot slot maakt executive chef Melchor Soto Fernandez een gerecht met gegrilde […]

Felix Wilbrink maakt Ierse biefstukreepjes

Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een even simpel als onweerstaanbaar gerecht van in reepjes gesneden Ierse biefstuk met crème fraîche […]

Cees Holtkamp & het Goetheertje

In de Amsterdamse Leidsestraat zat een eeuw lang tearoom/patisserie Berkhoff, de zaak van Kees Goetheer (1917-2001).  Kees was zowel collega […]

Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS

Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]

Wilde eend braden

Wilde eenden zijn er in twee varianten: geschoten eenden of kooieenden. Uiteraard kom je in een geschoten eend een kogeltje […]

Iers lamsrack en zwezerik op de barbecue

Chef-kok Andrès Delpeut maakt een gerecht met Iers lamsvlees. Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia (de Irish Food Board) […]

Visbouillon maken met Jean Beddington

Jean Beddington, culinary creative, kookboekauteur en ex-restauranthoudster schreef een boek over bouillon, met de zelfverklarende titel Bouillon. Daarin staat een […]