Gegrilde tarbot @ The Harbour Club Amsterdam Written by Ronald Hoeben, mei 17th, 2019 Rondgang langs drie vestigingen van The Harbour Club. Tot slot maakt executive chef Melchor Soto Fernandez een gerecht met gegrilde […]
Felix Wilbrink maakt Ierse biefstukreepjes Written by Ronald Hoeben, oktober 22nd, 2021 Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een even simpel als onweerstaanbaar gerecht van in reepjes gesneden Ierse biefstuk met crème fraîche […]
Cees Holtkamp & het Goetheertje Written by Ronald Hoeben, augustus 24th, 2023 In de Amsterdamse Leidsestraat zat een eeuw lang tearoom/patisserie Berkhoff, de zaak van Kees Goetheer (1917-2001). Kees was zowel collega […]
Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS Written by , december 13th, 2016 Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]
Wilde eend braden Written by Ronald Hoeben, oktober 11th, 2019 Wilde eenden zijn er in twee varianten: geschoten eenden of kooieenden. Uiteraard kom je in een geschoten eend een kogeltje […]
Iers lamsrack en zwezerik op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 28th, 2019 Chef-kok Andrès Delpeut maakt een gerecht met Iers lamsvlees. Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia (de Irish Food Board) […]
Visbouillon maken met Jean Beddington Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2019 Jean Beddington, culinary creative, kookboekauteur en ex-restauranthoudster schreef een boek over bouillon, met de zelfverklarende titel Bouillon. Daarin staat een […]