Bart van Berkel maakt lamsstoof

Bart van Berkel, ooit winnaar van de eerste editie van Masterchef (anno 2014), auteur van het kookboek ‘Ontdek het geheim […]

Bart van Berkel kookboekpresentatie in The Jane

Bart van Berkel verwisselde een itc-carrière voor een koksbuis. Hij won in 2014 Masterchef en de geldprijs die daarbij hoorde […]

Barbecuetips voor vlees, kreeft en groenten

Restaurant Rijks, bij het Rijksmuseum in Amsterdam heeft nu ook een terras. Voor de opening daarvan liet Rijks een oude […]

Barbecuesaus maken

Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een stevige barbecuesaus met appelazijn van Tromp & Rueb, bruine suiker, tomaat, rode […]

Banketletter maken

Bereiding Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius Rol de amandelspijs uit tot een pil van 50 cm lang […]

Banketbakkersroom maken

Bananensoezen van Holtkamp

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles bananensoezen. Er komen bananen, banketbakkersroom, een penseel en slagroom […]