Bart van Berkel maakt lamsstoof Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2017 Bart van Berkel, ooit winnaar van de eerste editie van Masterchef (anno 2014), auteur van het kookboek ‘Ontdek het geheim […]
Bart van Berkel kookboekpresentatie in The Jane Written by eheroes, november 24th, 2015 Bart van Berkel verwisselde een itc-carrière voor een koksbuis. Hij won in 2014 Masterchef en de geldprijs die daarbij hoorde […]
Barbecuetips voor vlees, kreeft en groenten Written by Ronald Hoeben, juni 18th, 2015 Restaurant Rijks, bij het Rijksmuseum in Amsterdam heeft nu ook een terras. Voor de opening daarvan liet Rijks een oude […]
Barbecuesaus maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een stevige barbecuesaus met appelazijn van Tromp & Rueb, bruine suiker, tomaat, rode […]
Banketletter maken Written by eheroes, december 9th, 2014 Bereiding Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius Rol de amandelspijs uit tot een pil van 50 cm lang […]
Bananensoezen van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, augustus 25th, 2022 Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles bananensoezen. Er komen bananen, banketbakkersroom, een penseel en slagroom […]