Bitterkoekjes & bitterkoekjespudding Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2023 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt eerst klassieke bitterkoekjes, om er vervolgens een heerlijke bitterkoekjespudding mee te maken. Beide recepten vind je […]
Wildpaté Written by , december 17th, 2015 Meesterkok Theo van Rensch, docent van de Sterklas op ROC Amsterdam, maakt een wildpaté van haas. Hoewel paté in wezen […]
Spaghetti met Krab Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2015 In de keuken van zijn brasserie De Vluchthaven maakt patron cuisinier D.P. Arkenbout een heerlijke spaghetti met versgevangen en gekookte […]
Kroketten frituren Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2017 Ten opzichte van kroketten maken lijkt kroketten frituren een fluitje van een cent. Om die misvatting uit de weg te […]
Restaurant De Compagnon 30 jaar Written by Ronald Hoeben, februari 24th, 2023 De omloopsnelheid van de Amsterdamse horeca is moordend, dat was ook al zo voor de corona pandemie. Er zijn maar […]
Tarbot in een aardappeljasje Written by Ronald Hoeben, juni 19th, 2020 Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een even heerlijk als makkelijk te maken gerecht van tarbotfilet in een jasje […]
Leverworst van marsepein Written by eheroes, december 9th, 2014 Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]