Bitterkoekjes & bitterkoekjespudding

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt eerst klassieke bitterkoekjes, om er vervolgens een heerlijke bitterkoekjespudding mee te maken. Beide recepten vind je […]

Wildpaté

Meesterkok Theo van Rensch, docent van de Sterklas op ROC Amsterdam, maakt een wildpaté van haas. Hoewel paté in wezen […]

Spaghetti met Krab

In de keuken van zijn brasserie De Vluchthaven maakt patron cuisinier D.P. Arkenbout een heerlijke spaghetti met versgevangen en gekookte […]

Kroketten frituren

Ten opzichte van kroketten maken lijkt kroketten frituren een fluitje van een cent. Om die misvatting uit de weg te […]

Restaurant De Compagnon 30 jaar

De omloopsnelheid van de Amsterdamse horeca is moordend, dat was ook al zo voor de corona pandemie. Er zijn maar […]

Tarbot in een aardappeljasje

Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een even heerlijk als makkelijk te maken gerecht van tarbotfilet in een jasje […]

Leverworst van marsepein

Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]