Zwezerik Written by eheroes, december 15th, 2014 In de video geeft Gertjan Kiers een leerzaam zwezerik-onderricht, waarna Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon laat […]
Pasteitje met ragout van kalfszwezerik Written by Ronald Hoeben, augustus 21st, 2020 Meesterslager Johan van Uden van Slagerij Chateaubriand laat het verschil zien tussen keel- en hartzwezerik van het kalf. Vervolgens maakt […]
Restaurants in coronatijd Written by Ronald Hoeben, juni 19th, 2020 Restaurateurs van twee onderling sterk verschillende restaurants die beide in hetzelfde schuitje beland waren: na maanden plannen, zwoegen en bouwen […]
De pepernoten van Cees Holtkamp deel 1 Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Verhit de honing, 20 gram water en de basterdsuiker tegen de kook aan. Haal van het vuur af […]
Schwarzwalder Kirschtaart van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 11th, 2022 Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles nemen ons mee het Zwarte Woud in voor een een Holtkamp-specialitet: […]
Mozzarella-les van Betty Koster Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2018 Van alle Italiaanse kaas mag vooral de mozzarella zich in een grote Nederlandse belangstelling verheugen. Waar let je op als […]
Verse worst maken Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 In een complete worst-masterclass laat Jiri Brandt van Brandt & Levie Worstmakers zien hoe je een verse braadworst maakt. In dit […]