Zwezerik

In de video geeft Gertjan Kiers een leerzaam zwezerik-onderricht, waarna Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon laat […]

Pasteitje met ragout van kalfszwezerik

Meesterslager Johan van Uden van Slagerij Chateaubriand laat het verschil zien tussen keel- en hartzwezerik van het kalf. Vervolgens maakt […]

Restaurants in coronatijd

Restaurateurs van twee onderling sterk verschillende restaurants die beide in hetzelfde schuitje beland waren: na maanden plannen, zwoegen en bouwen […]

De pepernoten van Cees Holtkamp deel 1

  Bereiding Verhit de honing, 20 gram water en de basterdsuiker tegen de kook aan. Haal van het vuur af […]

Schwarzwalder Kirschtaart van Holtkamp

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles nemen ons mee het Zwarte Woud in voor een een Holtkamp-specialitet: […]

Mozzarella-les van Betty Koster

Van alle Italiaanse kaas mag vooral de mozzarella zich in een grote Nederlandse belangstelling verheugen. Waar let je op als […]

Verse worst maken

In een complete worst-masterclass laat Jiri Brandt van Brandt & Levie Worstmakers zien hoe je een verse braadworst maakt. In dit […]