Azume: portret van een pannetje

Rijstpannen zijn er in vele soorten en maten, de meeste met een stekker. Zo niet de Azume, een elegant Nederlands […]

Holtkamps kattentongen

Als altijd samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp een simpel koekje (dat je niet in de […]

Zoute krakelingen en zoute koekjes van Cees Holtkamp

Cees & Stella maken zoute krakelingen van hetzelfde deeg naar een oeroud recept. Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]

Test: Magimix Cook Expert

Meneer Wateetons neemt de Magimix Cook Expert mee voor een rondje op de testbaan. Meneer maakt er bier mee… Als […]

Ravioli/tortelli maken

Fabio Antonini is patron cuisinier van Slow Food restaurant Pianeta Terra in Amsterdam. Het restaurant staat sinds kort in de […]

Pulled Pork

Bereiding Pulled pork Verwarm de oven voor op 140 graden Wrijf het stuk vlees in met de rub bestaande uit: (van elk […]

Pesto maken

Pesto gaat vooral in potjes over de toonbank. Maar je kunt het heel goed zelf maken, zoals kunstenaar/ontwerper (en Heel […]