Masterclass erwtensoep/snert Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Worstmaker Samuel Levie (van Brandt & Levie) geeft een complete masterclass erwtensoep maken. Hij liet zich ooit over het onderwerp […]
Vitello Tonnato Recept met Rauwe Tonijn Tartaar Written by Ronald Hoeben, mei 10th, 2017 Met vitello tonnato in gedachten kun je met kalf en tonijn vele kanten op. Edgar Buhrs, een van de chefs […]
Terug naar de botercake Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2023 Samen met zijn kleindochter Stella keert Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp terug naar de Hollandse botercake. Het duo maakte ‘m al […]
De nieuwe Zaanse keuken Written by Ronald Hoeben, maart 30th, 2018 Het borrelt aan de Zaan, dat is de van oorsprong Zaanse culinair historica Charlotte Kleyn ook al opgevallen. Hoewel er […]
Paddenstoelen hunten Written by eheroes, december 15th, 2014 Edwin Florès is gespecialiseerd in wilde planten, met de nadruk op paddenstoelen. Een paar jaar geleden begon hij met het […]
De kreeft uit Het Bosch Written by eheroes, december 8th, 2014 Met een constante, overvloedige aanvoer van betaalbare levende Canadese kreeften zou je kunnen zeggen dat het eten van verse kreeft […]
De zoute citroenen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Laat de citroenen gedurende ongeveer één nacht invriezen. Snijd vervolgens de citroenen in twee richtingen in de lengte in, […]