Masterclass erwtensoep/snert

Worstmaker Samuel Levie (van Brandt & Levie) geeft een complete masterclass erwtensoep maken. Hij liet zich ooit over het onderwerp […]

Vitello Tonnato Recept met Rauwe Tonijn Tartaar

Met vitello tonnato in gedachten kun je met kalf en tonijn vele kanten op. Edgar Buhrs, een van de chefs […]

Terug naar de botercake

Samen met zijn kleindochter Stella keert Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp terug naar de Hollandse botercake. Het duo maakte ‘m al […]

De nieuwe Zaanse keuken

Het borrelt aan de Zaan, dat is de van oorsprong Zaanse culinair historica Charlotte Kleyn ook al opgevallen. Hoewel er […]

Paddenstoelen hunten

Edwin Florès is gespecialiseerd in wilde planten, met de nadruk op paddenstoelen. Een paar jaar geleden begon hij met het […]

De kreeft uit Het Bosch

Met een constante, overvloedige aanvoer van betaalbare levende Canadese kreeften zou je kunnen zeggen dat het eten van verse kreeft […]

De zoute citroenen

Bereiding Laat de citroenen gedurende ongeveer één nacht invriezen. Snijd vervolgens de citroenen in twee richtingen in de lengte in, […]