Verse worst maken Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 In een complete worst-masterclass laat Jiri Brandt van Brandt & Levie Worstmakers zien hoe je een verse braadworst maakt. In dit […]
Omelette Sibérienne van Maris Piper Written by Ronald Hoeben, januari 25th, 2019 In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]
Het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum. Written by , december 8th, 2015 Wijnetiquette: Harold Hamersma over het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum.
Koken op vuur, de kracht van Wils Written by Ronald Hoeben, januari 31st, 2020 Cuisinier/Meesterkok Joris Bijdendijk, die voor restaurant Rijks in 2017 een Michelinster in de wacht sleepte, mocht 2 jaar geleden gaan […]
De BBQ op tafel Written by eheroes, maart 9th, 2015 Barbecuen kan ook op tafel met de Barbecook Amica of de Lotus Grill.
Triple Chocolate Chunkies Cake Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 100 gram pure chocolade met de boter au bain marie, draai het vuur […]
Messabecha, choemoes voor gevorderden Written by Ronald Hoeben, oktober 9th, 2020 Jigal Krant, auteur van het succesvolle kookboek TLV over de keuken van Tel Aviv, maakt messabecha. Het lijkt op choemoes, […]