Verse worst maken

In een complete worst-masterclass laat Jiri Brandt van Brandt & Levie Worstmakers zien hoe je een verse braadworst maakt. In dit […]

Omelette Sibérienne van Maris Piper

In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]

Het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum.

Wijnetiquette: Harold Hamersma over het verschil tussen Magnum, een magnum en een Magnum.

Koken op vuur, de kracht van Wils

Cuisinier/Meesterkok Joris Bijdendijk, die voor restaurant Rijks in 2017 een Michelinster in de wacht sleepte, mocht 2 jaar geleden gaan […]

De BBQ op tafel

Barbecuen kan ook op tafel met de Barbecook Amica of de Lotus Grill.

Triple Chocolate Chunkies Cake

Bereiding Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 100 gram pure chocolade met de boter au bain marie, draai het vuur […]

Messabecha, choemoes voor gevorderden

Jigal Krant, auteur van het succesvolle kookboek TLV over de keuken van Tel Aviv, maakt messabecha. Het lijkt op choemoes, […]