Verschillende soorten kip braden

Niet iedere kip gedraagt zich eender in de pan of oven. Poelier Thomas van Meel legt uit waar je op […]

Verschillende delen van de gans

De wilde gans is een vliegende lading scharrelvlees. Wat je met de verschillende delen van de gans kunt doen in […]

Verboden lunch

Jaarlijks komt een gezelschap op uitnodiging bijeen in restaurant Le Garage voor een lunch met houtsnippen. Dit jaar waren Pieter […]

Vegetarische spekjes-vervangers van Mari Maris

Mari Maris, auteur van o.v.a. het boek met de zelfverklarende titel Groenten zocht en vond vegetarische alternatieven voor de aloude […]

Vegetarische Bourguignon

Eva Posthuma de Boer zocht en vond een manier om een stoofschotel te maken met dezelfde comfortfood-kwaliteit als boeuf bourguignon, […]

Veganistische hamburger

Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een veganistische hamburger op basis van een kruidenmix met tarwe die […]

Vegan mayonaise maken

Kunstenaar/ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz maakt vegan mayonaise door één alledaags en één minder alledaags, maar breed verkrijgbaar ingrediënt te […]