De sesamtoast van Europizza

Samen met patron cuisinier Rein op ’t Root maakt Zwier Veltman een van de highlights op de kaart van Europizza […]

Zomers tomatengerecht met rauwe tonijn

Op de kaart van bistro Madeleine in Utrecht is er sprake van een tomatenfestival. Dus maakt chef de cuisine Rik […]

Schorseneren à la Flamande

In de keuken van Bistro Madeleine in Utrecht maakt chef de cuisine Rik de Jonge een gerecht met schorseneren. Hij […]

Langoustine, char siu & kroepoek

Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, maakt een geraffineerd gerecht met gebrande langousitine, char siu (varkensvlees) […]

De bloemkoolsteak van Cannibale Royale

Sonny van Dussen, chef bij Cannibale Royale, maakt een bloemkoolsteak. De kaart van Cannibale Royale bestaat voor het merendeel uit […]

Zelf Miso Maken

Miso is een Japanse smaakmaker, een fermentatieproduct dat tal van gerechten naar een hoger plan tilt. Meneer Wateetons laat zien […]

Restaurant John Dory

Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]