De sesamtoast van Europizza Written by Ronald Hoeben, september 2nd, 2022 Samen met patron cuisinier Rein op ’t Root maakt Zwier Veltman een van de highlights op de kaart van Europizza […]
Zomers tomatengerecht met rauwe tonijn Written by Ronald Hoeben, juli 22nd, 2022 Op de kaart van bistro Madeleine in Utrecht is er sprake van een tomatenfestival. Dus maakt chef de cuisine Rik […]
Schorseneren à la Flamande Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2020 In de keuken van Bistro Madeleine in Utrecht maakt chef de cuisine Rik de Jonge een gerecht met schorseneren. Hij […]
Langoustine, char siu & kroepoek Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, maakt een geraffineerd gerecht met gebrande langousitine, char siu (varkensvlees) […]
De bloemkoolsteak van Cannibale Royale Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2025 Sonny van Dussen, chef bij Cannibale Royale, maakt een bloemkoolsteak. De kaart van Cannibale Royale bestaat voor het merendeel uit […]
Zelf Miso Maken Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 Miso is een Japanse smaakmaker, een fermentatieproduct dat tal van gerechten naar een hoger plan tilt. Meneer Wateetons laat zien […]
Restaurant John Dory Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2016 Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]