Sushi college 2: de makreel

Oof Verschuren bereidt in deel 2 van zijn sushi college een verse makreel voor om te gebruiken voor nigiri sushi. […]

Suikertabletjes maken

Als je kant en klaar bladerdeeg gebruikt (en dan hebben we het natuurlijk over roomboterbladerdeeg!) dan hou je vaak stukjes […]

Sucuk Worstjes

U bent er misschien altijd voorbijgelopen, de verpakte sucuk worstjes in de Turkse super. Ten onrechte, weet Merijn Tol, want […]

Stroopwafels en stroopkoeken van Cees & Stella

In de lijst van Hollandse verrukkingen staat de stroopwafel op eenzame hoogte. Het is een product dat uit de fabriek […]

Strandkrabbetjesbisque van restaurant Badcuyp

JoepHermans is met zijn 22 jaar misschien wel de jongste (co)patron/cuisinier van Amsterdam. In de keuken van zijn restaurant Badcuyp […]

Strandkrabben

Cuisinier René Ameling maakt een bisque van verse strandkrabbetjes

Stokbrood bakken

Voor het bakken van een perfect stokbrood hoef je niet naar Frankrijk. In The bakery Institute in Zaandam heeft men het proces […]