Sushi college 2: de makreel Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2021 Oof Verschuren bereidt in deel 2 van zijn sushi college een verse makreel voor om te gebruiken voor nigiri sushi. […]
Suikertabletjes maken Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2015 Als je kant en klaar bladerdeeg gebruikt (en dan hebben we het natuurlijk over roomboterbladerdeeg!) dan hou je vaak stukjes […]
Sucuk Worstjes Written by Ronald Hoeben, augustus 4th, 2015 U bent er misschien altijd voorbijgelopen, de verpakte sucuk worstjes in de Turkse super. Ten onrechte, weet Merijn Tol, want […]
Stroopwafels en stroopkoeken van Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, februari 12th, 2021 In de lijst van Hollandse verrukkingen staat de stroopwafel op eenzame hoogte. Het is een product dat uit de fabriek […]
Strandkrabbetjesbisque van restaurant Badcuyp Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2024 JoepHermans is met zijn 22 jaar misschien wel de jongste (co)patron/cuisinier van Amsterdam. In de keuken van zijn restaurant Badcuyp […]
Strandkrabben Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cuisinier René Ameling maakt een bisque van verse strandkrabbetjes
Stokbrood bakken Written by Ronald Hoeben, februari 11th, 2016 Voor het bakken van een perfect stokbrood hoef je niet naar Frankrijk. In The bakery Institute in Zaandam heeft men het proces […]