Aspergesoep van Mari Maris

Uit haar best-sellende Groentebijbel maakt Mari Maris klassieke aspergesoep. Dit is het recept zoals het ook in het boek staat: […]

Zwarte madeleines van Jean Beddington

Jean Beddington maakte een boek vol party-bites: A little bite of Beddington. Uit dat boek maakte ze voor Foodtube een […]

Cees Holtkamp maakt cheesecake

Samen met (en op speciaal verzoek van) zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een cheesecake met Philadelphia cream cheese, […]

Titi Waber maakt Ikan Kuah Pala Banda

Chef Titi Waber maakt een origineel Moluks visgerecht van zeebaars. Titi is auteur van het boek Sambal, 50 gerechten met […]

Briochebrood met kinnebakspek & makreelmayonaise

Joël Broekaert, maakte in 2013 ter gelegenheid van 5 mei een receptenboekje voor de bevrijdingsmaaltijd, daaruit maakt Sander Overeinder van […]

Verse Aanvoer: Café Caron

Caron is een bekende naam in de vaderlandse kokswereld, alleen was er tot op heden nooit een restaurant Caron met […]

Gelakte paling van Soenil Bahadoer**

Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterren-restaurant De Lindehof, maakt een even kleurijk als smakelijk gerecht met gelakte paling, gele dahl […]