Amandelkrullen (tuiles) Written by eheroes, maart 9th, 2015 ‘Tuile’ is Frans voor dakpan, maar het is ook een elegant, dun, gebogen koekje dat in Nederland als amandelkrul door […]
Hollandaisesaus maken Written by , september 3rd, 2015 Een klassieke Hollandaisesaus is niet te versmaden. Maar het is tegelijkertijd een wispelturig product dat bij de totstandkoming de volledige […]
Béarnaise saus maken Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2019 Omar Dahak, patron cuisinier van restaurant De Boterlap in Harderwijk, maakt een klassieke béarnaise saus zoals hij die dagelijks vers […]
In boter gegaarde beukenzwam Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2015 The Taste of Waldorf Astoria is een onderlinge Masterchef-wedstrijd voor de koks van de Waldorf Astoria Hotels & Resorts. Sidney […]
Het mysterie van de paling Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Op verzoek van Dupan maakten we een rondgang langs een aantal hoofdrolspelers in de wereld van een oerhollands product: paling. […]
Gepocheerde tarbot met kokkels Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2019 Jean Beddington, culinary creative, kookboekauteur en ex-restauranthoudster schreef een boek over bouillon, met de zelfverklarende titel Bouillon. Daarin een recept […]
Citroenbonen met radicchio Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2024 Er is op bonen weinig af te dingen: ze zijn voedzaam, goedkoop en zeer lang houdbaar. Bloeme Burema schreef er […]