Staart, nek en shortrib op de barbecue

Willem Himmelreich is de legendarische leerkracht van ROC Amsterdam die in zijn carrière een hele koksgeneratie in de klas had. […]

Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 3

Cuisinier René Ameling, docent aan het ROC Amsterdam, maakt een Iberico varkensnek op lage temperatuur. Wie deze simpele techniek onder […]

Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 2

Cuisinier René Ameling, docent aan het ROC Amsterdam, maakt een Iberico varkensnek op lage temperatuur. Wie deze simpele techniek onder […]

Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 1

De pata negra hammen in al hun kwaliteitsklassen zijn inmiddels een begrip geworden, maar er zitten natuurlijk nog veel meer […]

Spoedcursus zuurdesembrood bakken door Christian Weij

Fermentatiespecialist Christian Weij gaf voor Foodtube een masterclass zuurdesembrood bakken. Daarvan is dit een sterk ingekorte versie. In een andere […]

Spoedcursus pannenkoeken bakken

In een minuut of twee leert Maroeska Metz (kunstenaar, ontwerper, kookboek-auteur en tweede prijs winnaar van Heel Holland Bakt 2019) […]

Spinaziekoekjes

Mari Maris, auteur van onder andere De Groentenbijbel, maakt lekkere spinaziekoekjes met ei en ricotta. 500 g spinazie, fijngesneden olijfolie […]