Staart, nek en shortrib op de barbecue Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2015 Willem Himmelreich is de legendarische leerkracht van ROC Amsterdam die in zijn carrière een hele koksgeneratie in de klas had. […]
Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 3 Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cuisinier René Ameling, docent aan het ROC Amsterdam, maakt een Iberico varkensnek op lage temperatuur. Wie deze simpele techniek onder […]
Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 2 Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cuisinier René Ameling, docent aan het ROC Amsterdam, maakt een Iberico varkensnek op lage temperatuur. Wie deze simpele techniek onder […]
Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 1 Written by eheroes, maart 23rd, 2015 De pata negra hammen in al hun kwaliteitsklassen zijn inmiddels een begrip geworden, maar er zitten natuurlijk nog veel meer […]
Spoedcursus zuurdesembrood bakken door Christian Weij Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2024 Fermentatiespecialist Christian Weij gaf voor Foodtube een masterclass zuurdesembrood bakken. Daarvan is dit een sterk ingekorte versie. In een andere […]
Spoedcursus pannenkoeken bakken Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2019 In een minuut of twee leert Maroeska Metz (kunstenaar, ontwerper, kookboek-auteur en tweede prijs winnaar van Heel Holland Bakt 2019) […]
Spinaziekoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2020 Mari Maris, auteur van onder andere De Groentenbijbel, maakt lekkere spinaziekoekjes met ei en ricotta. 500 g spinazie, fijngesneden olijfolie […]