Wil Demandt maakt coratella Written by Ronald Hoeben, juni 30th, 2023 Coratella is een gerecht uit de cucina povera, de Italiaanse keuken van de armen. En die armoe vertaalt zich vooral […]
Kalfswangetjes uit de oven Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2019 In de keuken van slagerij Chateaubriand in Heemstede maakt Meesterslager Johan van Uden kalfswangetjes in de oven. Dat doet hij […]
Wina Born Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Petra Possel maakt een sentimental journey door haar kookboekenkast en komt uit bij Het Volkomen Kookboek van Wina Born. Dat […]
Worteltartaar van Bolenius Restaurant Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2018 Tafelbereidingen maken op bescheiden schaal een come back. Bij Bolenius Restaurant (1 Michelinster) bijvoorbeeld. Patron cuisinier Luc Kusters maakte een […]
Verse Aanvoer: restaurant Daalder Written by , november 15th, 2016 Restaurant Daalder oogt als een eetcafé, maar de kwaliteit van de keuken is er op een veel hoger niveau. Dat […]
Kokosmakronen bakken Written by , april 24th, 2017 BENODIGDHEDEN bakpapier INGREDIENTEN 200 g gemalen kokos 100 g lichtbruine basterdsuiker 100 g rietsuiker 100 g eiwit (van 3 M-eieren) […]
Crostini met kippenlever Written by Ronald Hoeben, november 12th, 2015 Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]