Wil Demandt maakt coratella

Coratella is een gerecht uit de cucina povera, de Italiaanse keuken van de armen. En die armoe vertaalt zich vooral […]

Kalfswangetjes uit de oven

In de keuken van slagerij Chateaubriand in Heemstede maakt Meesterslager Johan van Uden kalfswangetjes in de oven. Dat doet hij […]

Wina Born

Petra Possel maakt een sentimental journey door haar kookboekenkast en komt uit bij Het Volkomen Kookboek van Wina Born. Dat […]

Worteltartaar van Bolenius Restaurant

Tafelbereidingen maken op bescheiden schaal een come back. Bij Bolenius Restaurant (1 Michelinster) bijvoorbeeld. Patron cuisinier Luc Kusters maakte een […]

Verse Aanvoer: restaurant Daalder

Restaurant Daalder oogt als een eetcafé, maar de kwaliteit van de keuken is er op een veel hoger niveau. Dat […]

Kokosmakronen bakken

BENODIGDHEDEN bakpapier INGREDIENTEN 200 g gemalen kokos 100 g lichtbruine basterdsuiker 100 g rietsuiker 100 g eiwit (van 3 M-eieren) […]

Crostini met kippenlever

Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]