Vanillesoufflé van Cees Holtkamp

Samen  met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp een vanillesoufflé. Doorgaans zijn soufflé’s hartig, maar deze is dus zoet. […]

Schimmelende kaas

Schimmelende kaas is weer wat anders dan schimmelkaas. Wat doe je er aan als je schimmelvorming niet hebt kunnen voorkomen […]

Cees Holtkamp maakt een champagnepudding

Een feestelijke champagnepudding net rood fruit. Champagne kont er niet aan te pas, Cees Holtkamp maakt ‘m met Marc de […]

Pastasalade met aubergine & tomaat

Een heerlijke, bijna vegetarische pastasalade met veel groenten die zowel koud als lauw lekker is. Een perfect zomergerecht dat je […]

Mozzarella-les van Betty Koster

Van alle Italiaanse kaas mag vooral de mozzarella zich in een grote Nederlandse belangstelling verheugen. Waar let je op als […]

Geconfijte sinaasappelschillen

Bereiding Snijd de sinaasappels in acht partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd de overige velletjes af. Snijd van elk partje […]

Wat kun je met kardoen doen?

Rogier van Dam, patron cuisinier van restaurant Lastage in Amsterdam (1 Michelinster), maakt een gerecht met kardoen en een free […]