Vanillesoufflé van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, april 22nd, 2025 Samen met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp een vanillesoufflé. Doorgaans zijn soufflé’s hartig, maar deze is dus zoet. […]
Schimmelende kaas Written by , september 9th, 2015 Schimmelende kaas is weer wat anders dan schimmelkaas. Wat doe je er aan als je schimmelvorming niet hebt kunnen voorkomen […]
Cees Holtkamp maakt een champagnepudding Written by Ronald Hoeben, december 30th, 2022 Een feestelijke champagnepudding net rood fruit. Champagne kont er niet aan te pas, Cees Holtkamp maakt ‘m met Marc de […]
Pastasalade met aubergine & tomaat Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Een heerlijke, bijna vegetarische pastasalade met veel groenten die zowel koud als lauw lekker is. Een perfect zomergerecht dat je […]
Mozzarella-les van Betty Koster Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2018 Van alle Italiaanse kaas mag vooral de mozzarella zich in een grote Nederlandse belangstelling verheugen. Waar let je op als […]
Geconfijte sinaasappelschillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snijd de sinaasappels in acht partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd de overige velletjes af. Snijd van elk partje […]
Wat kun je met kardoen doen? Written by Ronald Hoeben, november 22nd, 2019 Rogier van Dam, patron cuisinier van restaurant Lastage in Amsterdam (1 Michelinster), maakt een gerecht met kardoen en een free […]