Brood bakken zonder te kneden Written by eheroes, maart 9th, 2015 De afstand tussen supermarktbrood uit de fabriek -verreweg de meest verkochte variëteit- en goed brood van een echte bakker lijkt […]
Cocktail van king crab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]
Mad3 Kopenhagen Written by eheroes, maart 17th, 2015 Een reportage over het Mad symposium in Kopenhagen.
Gebraden fazant Written by , december 15th, 2016 Chefkok Henk Markus en souschef Nick Twickler van restaurant Het Ambacht in Heerenveen maken een feestelijk gerecht met gebraden fazant, […]
Verse Aanvoer: Ron’s Gastrobar Paris Written by , oktober 18th, 2016 Tweesterrenchef Ron Blaauw is een rusteloze entrepreneur die zijn Gastrobar formule van kleine gerechten gestaag uitrolt over de stad en […]
Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 3 Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cuisinier René Ameling, docent aan het ROC Amsterdam, maakt een Iberico varkensnek op lage temperatuur. Wie deze simpele techniek onder […]
Julius Jaspers op de Panorama Rail Express Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2016 Wie dineert in de trein heeft doorgaans een eindbestemming. Maar wie instapt bij de Panorama Rail Express komt na twee […]