Brood bakken zonder te kneden

De afstand tussen supermarktbrood uit de fabriek -verreweg de meest verkochte variëteit- en goed brood van een echte bakker lijkt […]

Cocktail van king crab

King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]

Mad3 Kopenhagen

Een reportage over het Mad symposium in Kopenhagen.

Gebraden fazant

Chefkok Henk Markus en souschef Nick Twickler van restaurant Het Ambacht in Heerenveen maken een feestelijk gerecht met gebraden fazant, […]

Verse Aanvoer: Ron’s Gastrobar Paris

Tweesterrenchef Ron Blaauw is een rusteloze entrepreneur die zijn Gastrobar formule van kleine gerechten gestaag uitrolt over de stad en […]

Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 3

Cuisinier René Ameling, docent aan het ROC Amsterdam, maakt een Iberico varkensnek op lage temperatuur. Wie deze simpele techniek onder […]

Julius Jaspers op de Panorama Rail Express

Wie dineert in de trein heeft doorgaans een eindbestemming. Maar wie instapt bij de Panorama Rail Express komt na twee […]