Vanillesoufflé van Cees Holtkamp

Samen  met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp een vanillesoufflé. Doorgaans zijn soufflé’s hartig, maar deze is dus zoet. […]

Tomatensaus voor de dappere kok

BENODIGDHEDEN staafmixer (optioneel) INGREDIENTEN 50 ml olijfolie 1 ui, gesnipperd 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 wortel, grof gehakt 2 stengels […]

De eerste asperges!

Er is weliswaar een officiële startdatum van het aspergeseizoen (14 april), maar de witte goudkoorts loopt al veel eerder op. […]

Gremolata

Als sluitstuk van zijn masterclass snijden maakt Keukenmeester René Ameling gremolata, een Italiaans haksel van peterselie, knoflook en citroenschil dat […]

Comfortabele risotto

Christian Sinicropi is executive chef van Hotel Martinez in Cannes, waarin het restaurant (La Palme d’Or) twee Michelinsterren heeft. Voor […]

Vlaamse frietkotten

Petra Possel bespreekt een fotoboek vol Vlaamse frietkotten. De kraampjes verdwijnen in rap tempo uit het Belgische straatbeeld. Gelukkig registreerde […]

Bermsla deel 1

Op een zonnige lenteochtend trekken twee jonge mannen de natuur in om een mand vol eetbare planten te plukken. Voor […]