Saté Ajam (kip) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Arjuna Besemboen, ex-chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) en inmiddels zelf partron cuisinier (Nakal te Meijel) maakt saté […]
Sambal Belado maken met Titi Waber Written by Ronald Hoeben, januari 8th, 2021 Titi Waber, chef-kok van restaurant Blauw in Amsterdam, scheef een kookboek met 50 sambal-variaties. Daarvan maakt de sambal belado, een […]
Sambal badjak maken met Titi Waber Written by Ronald Hoeben, maart 12th, 2021 Chefkok en kookboekauteur Titi Waber schreef een boek met vijftig soorten sambal. Nadat ze eerder voor Foodtube sambal belado maakte, […]
Saltimbocca alla Romana Written by Ronald Hoeben, augustus 22nd, 2019 In het standaardwerk van Onno Kleyn over de Italiaanse keuken (met de zelfverklarende titel Italië) ontbreekt een voor de hand […]
Salsa verde van restaurant Metro Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Bij restaurant Metro in Amsterdam Noord komen alle sauzen uit eigen keuken, dus ook deze salsa verde. Patron/hoofdbakker Siem Feijen […]
Salade van topinamboer Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2017 Topinamboer, ook wel bekend als aardpeer of Jerusalem artichoke, is een ex-vergeten groente. Bj Restaurant Kwekerij DeKas in Amsterdam stond […]
Salade van rode en witte biet Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2017 Ze vlekken als een dolle, maar het is ondoenlijk om slecht nieuws over de voedingscapaciteit van bieten te vinden. In […]