Wat kun je doen met Kweepeer? Written by , juli 28th, 2015 Ken uw kweepeer. Nadia Zerouali over wat je kunt doen met deze stevige steenvrucht die via de Turkse super een […]
Eggs benedict Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Lex (what’s in a name?) Kok van George WPA in Amsterdam maakt een doeltreffende katerbestrijder: Eggs Benedict. RECEPT 4 grote […]
Eke Mariën maakt zeewier gyoza Written by Ronald Hoeben, april 11th, 2025 Eke Mariën wordt wel gekarakteriseerd als de Hollandse Harold McGee; wetenschapper en kok in één. Hij koestert een bovenmatige interesse […]
Speculaastaart bakken Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2016 Speculaas kent weliswaar een populariteitspiek rond 5 december, maar sommige speculaascreaties zijn er gelukkig het hele jaar door. Zoals het […]
Hele kip opdelen met René Ameling Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 In deze video versnijdt Keukenmeester René Ameling een hele kip in borstfilets, bouten, dijen en drumsticks. Wat hij overhoudt is […]
Achter de schermen bij Ciel Bleu** Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2018 Restaurant Ciel Bleu, op de bovenste verdieping van het Okura Hotel te Amsterdam heeft al tien jaar twee Michelinsterren. Om […]
Margot Janse schildert een Rembrandt @RIJKS restaurant Written by eheroes, maart 17th, 2015 Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]